Menu

Om os


Sydvestjysk Portindustri A/S startede i 2007, som en lokal enkeltmands virksomhed. Sydvestjysk Portindustri A/S vokset til at være et firma, som beskæftiger 8 mand. 

Vores erfarende montør og sælgere, har alle en mangeårig og bred erfaring inden for port branchen omkring salg, service og montage. Dermed er der garanti for høj fagligheden, lige fra salg til montage.

Hos Sydvestjysk Portindustri A/S holder vi os løbende ajourført med nyeste krav og EU- standarder, sikkerheden er i højsæde. Der er fokus på det sidste nye inden for porte, brandporte, garageporte, ledhejseporte, skydeporte, ståldøre, rammepartier, ramper/sluser mm.

I sydvestjysk Portindustri A/S vægter vi fremdrift og udvikling højt. Inden for de sidste år har vi bl.a. designet og udviklet brandporte, som har opnået godkendelse BS 120 ved DBI (Dansk Brandteknisk Institut).

Hos Sydvestjysk Portindustri A/S får både private og erhvervskunder, skræddersyede porte. ramper/sluser, brandporte og skydeporte som er passer til individuelle behov. Der er vigtigt for os, at den rigtige løsning findes til den enkelte kunde. Hos os er ingen opgave for lille eller for stor.

Vores virksomhed har fra start adresse i Føvling - det er vigtigt for os at være en del af lokalsamfundet. Vi kommer fast rundt i vores lokalområde Føvling, Holsted, Brørup, Ribe, Vejen. Sideløbende har vi etableret et stort kundenetværk i hele Danmark og har opgaver i udlandet.

Vi dækker fra Tønder til Skagen, fra Esbjerg til København.

Sydvestjysk Portindustri A/S yder døgnservice samt vi leverer og monterer i hele landet.