Menu

Om os


Sydvestjysk Portindustri A/S startede i 2007, som en lokalt enkelt mands virksomhed. Over de sidste 10 år er Sydvestjysk Portindustri A/S vokset sig til at være et firma, som beskæftiger 8 mand. Vores erfarende montør og sælger, har alle en mange årrig og bred erfaring inden for port branchen, både omkring salg, service og montage. Dermed er der garanti for høj fagligheden, lige fra salg til montage.

Der er fokus på det sidste nye inden for porte, brandporte, garageporte, ledhejseporte, skydeporte, ståldøre, rammepartier, ramper/sluser mm. Hos Sydvestjysk Portindustri A/S holder vi os løbende ajourført med nyeste krav og  EU standarder - sikkerheden er i højsæde.

I Sydvestjysk Portindutsri A/S vægter vi fremdrift og udvikling højt. Inden for de sidste år har vi designet og udviklet brandporte, har opnået godkendelse BS 120.

BS 120 godkendelsen er opnået ved DBI (Dansk Brandteknisk Institut)

Hos Sydvestjysk Portindustri A/S får du/i, private og erhvervskunder, skræddersyet jeres porte, rampe/sluser, brandport, skydeporte, så den passer til jeres individuelle behov. Det er vigtigt at den rigtige løsning findes den enkelte kunde. Hos os er der ikke en opgave som er for lille eller for stor.

Vores virksomhed har fra start haft adresse i Føvling - for os det vigtigt at være en del af lokal sumfundet. Vi er igennem de sidste 10 år kommet fast rundt i vores lokal område Føvling, Holsted, Brørup, Ribe, Vejen. Sideløbende har vi etableret et stort kunde netværk, som gør at vi kommer rundt over hele Danmark og har opgave i udlandet. Dvs. vi dækker fra Tønder til Skagen - Esbjerg til Købehavn/Sjælland.

Sydvestjysk Portindustri A/S yder døgnservice samt vi leverer og monterer i hele landet.