GWL-2300 Wheel-Lok

GWL-2300 Wheel-Lok er en fastholdelsesanordning, der etablerer en sikker forbindelse mellem lastbil og rampe. Hos Sydvestjysk Portindustri A/S udvælger vi nøje vores samarbejdspartnere og produktsortiment. Amerikanske Rite-Hite er en af de førende virksomheder inden for produktion, salg og service af udstyr til af- og pålæsningsramper i verden.

Vi er derfor stolte af vores samarbejde, der gør os til danske eneforhandlere af deres revolutionerende GWL-2300 Wheel-Lok fastholdelsesanordning.

Sådan fungerer GWL-2300 Wheel-Lok

Signallys, advarselshorn og afmærkninger giver instruktion til både lastbilchaufføren og operatøren af Wheel-Lok, når betingelserne for en sikker fastholdelse er opfyldt. GWL-2300 Wheel-Lok betjenes ved hjælp af trykknapper i en indvendig kontrolboks. Forsøger lastbilchaufføren at køre lastbil/trailer væk fra rampen, mens den er fastholdt af Wheel-Lok, vil det udvendige røde signallys gøre lastbilchaufføren opmærksom på, at køretøjet er fastholdt.

Mens køretøjet er fastholdt af Wheel-Lok er det ikke muligt at køre lastbil/trailer væk fra rampen, hvilket garanterer en sikker på- og aflæsning. Fastgørelsesmekanismen anbringes på traileren, når den nærmer sig læsserampen. Låsearmen, som blokerer baghjulet på lastbilen eller traileren, bliver derefter aktiveret. Dette forhindrer fremadrettede bevægelser af lastbilen/traileren, så der ikke opstår et usikkert tomrum mellem læsserampens forkant og bagenden af lastvognen/traileren, når en gaffeltruck bevæger sig fra læsserampen til traileren.

Fremstillet i Tyskland med fokus på at forbedre sikkerheden på arbejdspladsen

GWL-2300 Wheel-Lok er udviklet af det amerikanske firma Rite-Hite og testet i Tyskland efter tyske standarder. I videoen kan du blive klogere på, hvordan Wheel-Lok fungerer og er med til at optimere sikkerheden på din arbejdsplads.