Vedligeholdelse og service

Høj kvalitet og faglighed er centralt hos Sydvestjysk Portindustri A/S i alt, lige fra de porte vi producerer og monterer til den løbende service, vi udfører. Det er vigtigt for os, at vores kvalitetsporte bliver tilset og vedligeholdt af professionelle fagfolk. Derfor tilbyder vi løbende vedligeholdelse og servicering udført af vores egne montører, som hver især er faglige eksperter og kan varetage reparation af alle typer porte mm. Det forlænger levetiden på vores produkter og garanterer, at de lever op til de lovmæssige sikkerhedskrav.

Vi værner om vores kunder

Vi værner om vores kunder og sætter en ære i pålidelighed, og vi holder hvad vi lover. I Sydvestjysk Portindustri A/S har vi døgndækning og kan derfor rykke ud 24 timer i døgnet. Det giver både os og vores kunder en gensidig tryghed og vished om, at alle sikkerhedsforanstaltninger er mødt.

Vi tilbyder individuelle aftaler for årsservice på industriporte mm. og udfører ligeledes lovpligtige eftersyn i hele landet. Det er din garanti for, at alting fungerer som det skal og sikkerheden er i top. Efter hvert serviceeftersyn sender vi naturligvis en servicerapport over eftersynets omfang.