Brandporte

Vi udviklede vores egen brandport, fordi vi ønskede at skabe bedre sikkerhedsforhold på arbejdspladser, tilpasset unikke behov. I 2012 udviklede vi derfor vores egen brandport på værkstedet i Føvling, som opnåede en BS120 godkendelse fra DBI (Dansk Brandteknisk Institut). I dag leverer, monterer og servicerer vi primært brandporte og branddøre med EI₂60 og EI120 godkendelse hos vores kunder. Vi leverer brandporte til hele landet – Jylland, Sjælland, Fyn og øerne.

Skræddersyede løsninger med sikkerheden i fokus

Ud over brandporte med en EI₂60 godkendelse kan vi også tilbyde brandporte med en EI120 godkendelse. Alle brandporte lever naturligvis op til den gældende lovgivning inden for brandsikring, og de bliver løbende kontrolleret i overensstemmelse med lovgivningen. Hos Sydvestjysk Portindustri A/S bliver du mødt af erfarne fagfolk, der giver professionel rådgivning og sikrer den rette skræddersyede brandport eller branddør til dit behov.

Vi fremstiller brandporte med både 1 og 2 fløje eller som en vertikal port i alle standard RAL-farver. Alle brandporte kan leveres med ekstra tilbehør såsom ABDL-anlæg og flugtvejsdøre i stål og brandvinduer for behageligt lysindfald.

Den korrekte montering er afgørende

Den korrekte montering af en brandport eller branddør er af største vigtighed for brandsikkerheden. Hos Sydvestjysk Portindustri A/S er det vores egne montører, der monterer og efterfølgende vedligeholder vores brandporte. Alle vores montører har erfaring og ekspertise i montering og service af brandporte, og vi holder os løbende opdateret med nye lovkrav. Det garanterer, at alle brandtekniske forhold er som de skal være.

Hos Sydvestjysk Portindustri A/S finder vi i fællesskab med dig den helt rette udformning på brandporte og branddøre, der opfylder dine behov. Kontakt os for faglig vejledning og et uforpligtende tilbud.