Historien om Sydvestjysk Portindustri A/S

Sydvestjysk Portindustri A/S startede som en enkeltmandsvirksomhed tilbage i 2007. Dengang bestod virksomheden af Kent Viuf, men allerede i 2010 opkøbte Kent Fynsk Portindustri og i samme omgang udvidede han virksomheden fra én mand til 2 medarbejdere.

I 2021 kom medejer Søren Ditlevsen til, og Sydvestjysk Portindustri A/S har vokset sig til en 9 personer stor virksomhed med 3 kontoransatte og 6 montører, der arbejder tæt sammen i det daglige. Kent foretrækker stadig at være ude og montere i dagligdagen – det er her han finder sig bedst til rette.

Lokalt forankret med projekter i hele landet

Kent er selv født og opvokset i Føvling, hvor Sydvestjysk Portindustri A/S holder til. Kent startede virksomheden med et ønske om at skabe vækst i det lokale landsbysamfund, der blandt andet dækker Holsted, Brørup, Vejen og Ribe. Det er vigtigt for os at være en aktiv støtte i lokalsamfundet – Ikke blot som en virksomhed, der skaber arbejdspladser og vækst, men vi støtter også det lokale foreningsliv i Føvling, Holsted speedwayklub og Foreningen for familier med kræftramte børn.

Udgangspunktet i det Sydvestjyske giver sig ikke kun til udtryk i vores navn, logo og gennem støtte til det lokale foreningsliv, men er også centralt for virksomhedens værdigrundlag. En del af virksomhedens medarbejdere er bosat i Føvling og omegn, og vi er stolte af vores gode omdømme og anbefalinger i lokalområdet. Vi har fødderne plantet solidt i den jyske muld og har bygget vores succes på jysk ordentlighed – og det bliver vi ved med!

Vi leverer et fagligt stykke arbejde og produkt af høj kvalitet, vi er pålidelige og holder hvad vi lover. Uanset hvor i landet vi har et projekt, er det med samme pålidelighed vi går til opgaven.

Egne montører med faglig ekspertise

Vores portefølje vokser støt, og vi har rivende travlt, på den gode måde. Dette stiller store krav til virksomhedens medarbejdere, der alle er selvkørende og fagligt dygtige, professionelle og effektive. Vi fører virksomhedens værdier og faglige viden videre gennem en grundig oplæring af nye kollegaer.

Vores montører og sælgere har alle bred erfaring inden for portindustrien, der garanterer høj faglighed. Vi er ofte på udkig efter nye dygtige medarbejdere, der har lyst til at indgå i et team, der løber stærkt og løser mange forskellige opgaver i løbet af en arbejdsdag, hvor vi løfter sammen i flok. Se ledige stillinger hos os her.