Garageporte

Du bruger garageporten hver dag, og derfor skal den være slidstærk og vejrbestandig, men den skal også være funktionel og matche husets arkitektur. Vores garageporte er produceret i overensstemmelse med de europæiske CE og TÜV standarder, og du er dermed garanteret en garageport, der imødekommer alle krav med hensyn til sikkerhed, mekanisk styrke, isolering og miljøkrav.

Vi fremstiller alle garageporte efter mål

Vi kommer ud til dig og måler grundigt op og får en snak om de forskellige muligheder. Her har vi også mulighed for i fællesskab at beslutte hvilke funktioner, der er nødvendige for dig. Ønsker du garageport med motor, kodetastatur, proxlæser eller tyverisikring, er vi leveringsdygtige i det hele.

Derudover har du naturligvis mulighed for at sætte dit eget præg på garageportens endelige design. Uanset hvilken farve, beklædning eller antal vinduer, der skal være i porten, finder vi løsningen til dig. Vores garageporte kan beklædes i flere forskellige materialer såsom træ, corten, kobber, tombak eller aluminium. Kort sagt er der rig mulighed for at få din garageport fremstillet, så den passer til dine ønsker og behov.

Se vores udvalg af garageporte i vores brochure her på siden.