Hængslede ståldøre

Vi er leveringsdygtige i hængslede ståldøre lavet på specialmål, som passer til dit konkrete behov. Alle ståldøre er produceret af kvalitetsmaterialer for at garantere, at dørene har en høj robusthed og lang holdbarhed. Vi leverer, monterer og servicerer hængslede ståldøre både med og uden brandkrav.

Ståldøre uden certificering er ideelle ved trappeopgange, som yderdøre og andre steder, der kræver en slidstærk dør eller stiller særlige krav til støjreduktion.

Selvom du har en højkvalitetsbrandport i din bygning, er det essentielt, at der er en flugtvej ud for personer, hvis uheldet skulle være ude. Det er her certificerede ståldøre kommer ind i billedet.

Ståldøre med brand-certificering

Vi kan tilbyde ståldøre med EI2 30, EI2 60 og EI 120 certificering, som giver mulighed for at finde den ståldør, der dækker dit behov. Ståldøre med brand-certificering er ideelle som brandsikre flugtveje og kan monteres både i skillevægge mellem lokaler eller i ydermuren med direkte adgang ud af bygningen. Vi tilbyder også brand-certificerede ståldøre med vinduer, der er ideelle til skillevægge mellem værksted og kontor, hvor man ønsker naturligt lysindfald i løbet af dagen.

Alle vores ståldøre, med og uden brand-certificering, kan leveres med både 1 og 2 fløje. Uanset hvor I landet du holder til, kan du som erhvervsdrivende finde ståldøre og løsningsforslag, som passer til dit behov hos Sydvestjysk Portindustri A/S.