Ramper og sluser

Heriblandt kan vi tilbyde et bredt sortiment af ramper og sluser, som imødekommer ethvert behov for en stabil, godkendt og funktionel løsning. Vi tilpasser vores læsseramper og sluseløsninger til det enkelte projekt, og sammen finder vi den bedste løsning til dig.

For at imødekomme eventuelle niveauforskelle mellem bygning og lastbil monterer vi altid vores læsseramper med justeringsmuligheder, der skaber fleksibilitet og øget sikkerhed i den daglige drift. Som danske eneforhandlere af GWL-2300 Wheel-Lok kan vi hos Sydvestjysk Portindustri A/S også tilbyde montering af GWL-2300 Wheel-Lok – En fastholdelsesanordning, som sikrer at lastbil og trailer ikke rykker sig fra sluse eller rampe under på- og aflæsning.

Fagligt kompetente montører med stor erfaring

Det er med til at øge sikkerheden yderligere i den daglige drift og forebygge uheld. Vores sluser og ramper monteres af vores egne fagligt kompetente montører med stor erfaring. Vores egne montører står også for den løbende service af ramper og sluser. Skulle der i forbindelse med montering være behov for støbning eller smedearbejde kan vores montører også varetage denne opgave.

Vores læsseramper og sluser opfylder naturligvis alle gældende produkt- og sikkerhedsstandarder på markedet. Er du nysgerrig efter at høre mere om mulighederne for montering af ramper og sluser, skal du ikke holde dig tilbage. Vi sidder klar på både mail og telefon, hvor vi deler ud af vores faglige råd og anbefalinger.