Glas- og rammepartier

Hos Sydvestjysk Portindustri A/S kan vi levere glas- og rammepartier til døre, der anvendes både til indvendig og udvendig brug med og uden brandkrav. Glasdøre er ideelle til brug for erhvervsdrivende i industri- og kontorbygninger, da de både øger sikkerhed og skaber en stilfuld indretning på arbejdspladsen.

Vores glasdøre kan leveres med brandkrav. Dørene kan tilpasses så de enten er 1 eller 2 fløjet, med eller uden side og overpartier. Alle vores glasdøre leveres desuden med integreret tætning i karmen, og stålrammepartier fremstilles af Forster profilsystem, som sikrer en slidstærk og holdbar ramme.

Øg den overordnede arbejdsglæde

De store glaspartier i vores glasdøre med stålramme giver et naturligt lysindfald, og kan være med til at øge den overordnede arbejdsglæde blandt medarbejderne. Derudover kan glasdøre mellem de enkelte afdelinger på arbejdspladsen give medarbejderne mulighed for i højere grad at kommunikere på tværs af afdelinger, som kan øge samarbejdet og effektiviteten.

Rammerne kan leveres malet i standard RAL-farver og, mod et mindre tillæg, også i specialfarver. Vi tilbyder montage foretaget af vores uddannede montører, der er specialiseret i montering af glas- og rammepartier. Vi leverer komplette løsninger med både el-låse, ABDL-anlæg og dørautomatik.

Har du lyst til at høre mere om vores glaspartier og stålrammer, så skriv eller ring endelig til os. Vi sidder klar med gode råd og faglig vejledning.